fbpx

Shaik W138 – Inspireeritud Lanvin Eclat d’Arpège 20 ml

12,00 

Laos

(1 ülevaade)

Shaik W138 on õrn ja naiselik parfüüm, inspireeritud Lanvin Eclat d’Arpège lõhnast. Selle elegantne ja kerge aroom on ideaalne igapäevaseks kandmiseks, pakkudes värskust ja rõõmsameelsust.

20ml suurune pudel mahub kenasti käekotti ja on mugav reisile kaasa võtta.

Laos

Tootekood: SHA-W138 Kategooria:

Kirjeldus

Shaik W138 on inspireeritud Lanvin Eclat d’Arpège lõhnast, mis on tuntud oma peene ja romantilise olemuse poolest. See parfüüm avab end lilleliste ja puuviljaste tipunootidega, kus domineerivad sirel ja rohelised noodid. Südamenoodid, mis sisaldavad virsikublossi ja punast pojengi, lisavad lõhnale magusat ja naiselikku hõngu. Lõpuks, põhjanoodid, sealhulgas seedripuu ja valge muskus, loovad kauakestva ja meeldiva lõppakordi, mis jääb meelde.

Missugusele naisele see lõhn sobib: Lanvin Eclat d’Arpège on mõeldud naisele, kes hindab elegantsi ja rafineeritust igas olukorras. See lõhn sobib suurepäraselt romantilisele ja peenele naisele, kes armastab looduse ilu ja õrnust. Parfüüm on ideaalne nii päevasteks tegevusteks kui ka õhtusteks väljaskäimisteks, rõhutades kandja naiselikkust ja graatsiat.

Lõhnanoodid:

  • Tipunoodid: Sirel, rohelised noodid
  • Südamenoodid: Virsikublossom, punane pojeng
  • Baasnoodid: Seedripuu, valge muskus

Toote Eelised:

  • Elegantne ja kerge aroom, mis sobib igapäevaseks kandmiseks
  • Kauakestev lõhn, mis püsib nahal kogu päeva
  • Kvaliteetsed ja hoolikalt valitud koostisosad

Kasutusjuhend: Pihusta parfüümi pulsikohtadele, nagu randmed, kael ja kõrvatagused, et lõhn kestaks kauem ja leviks ühtlaselt.

Pakendi Info:

  • Maht: 20 ml

Shaik W138 on ideaalne valik igale naisele, kes soovib lisada oma päevadesse õrnust ja värskust. Lase selle parfüümi õrnal ja romantilisel aroomil rõhutada sinu parimaid omadusi.

1 arvustus tootele Shaik W138 – Inspireeritud Lanvin Eclat d’Arpège 20 ml

  1. regina.93

    Üks uus lemmik lõhn vist nüüd juures. Väiksem pudel sobib ideaalselt käekotti kaasa võtta. Originaaliga 1-1-le.

Lisa arvustus
Go to Top