fbpx

Shaik MW203 – Inspireeritud Tiziana Terenzi Kirke Unisex 50 ml

25,00 

Laos

Shaik MW203 parfüüm, inspireeritud Tiziana Terenzi Kirke lõhnast, on luksuslik ja mitmekihiline niššiaroom, mis toob esile magusate ja eksootiliste puuviljade lummuse.

Antud parfüüm on Unisex, mistõttu sobib nii meestele, kui naistele

Laos

Tootekood: SHA-MW203 Kategooria:

Kirjeldus

Shaik MW203 viib sind lummavasse aroomide maailma, mis on inspireeritud Tiziana Terenzi Kirke eksklusiivsest parfüümist. See lõhn on ülimalt luksuslik ja sensuaalne, kandes endas eksootiliste puuviljade ja lillede mitmekihilist segu. Parfüüm avab end magusate ja mahlakate puuviljadega, millele järgnevad värsked ja delikaatsed lilleõied. Lõhna südames põimuvad kirbe passionfruit ja virsik ning jasmiin ja liilia, lisades aroomile sügavust ja keerukust. Lõpuks tõstab sensuaalne muskus ja patšuli lõhna püsivust ja võrgutavust.

Kellele see lõhn sobib: Shaik MW203 sobib ideaalselt inimesele, kes hindab luksust ja ainulaadsust. See lõhn on mõeldud enesekindlale ja julgele inimesele, kes ei karda olla silmapaistev ja meeldejääv. See parfüüm sobib eriti hästi erilisteks sündmusteks, kus soovitakse jätta endast kustumatu mulje.

Lõhnanoodid:

  • Tipunoodid: Passionfruit, virsik, pirn, vaarikas, liilia
  • Südamenoodid: Jasmiin, liilia, kannike
  • Baasnoodid: Musk, vanilje, heliotroop, patšuli, sandlipuu

Toote Eelised:

  • Luksuslik ja keerukas niššilõhn, mis tõstab esile unikaalsuse
  • Pikaajaline ja püsiv aroom
  • Eksootilised ja mitmekihilised lõhnanoodid

Kasutusjuhend: Pihusta parfüümi pulsikohtadele, nagu randmed, kael ja kõrvatagused, et lõhn kestaks kauem ja leviks ühtlaselt.

Pakendi Info:

  • Maht: 50 ml

Shaik MW203 on ideaalne valik neile, kes otsivad midagi erilist ja unikaalset. Lase selle parfüümi eksootilistel nootidel rõhutada sinu isikupära ja jätta endast unustamatu mulje.

Sobib ideaalselt kingituseks.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Shaik MW203 – Inspireeritud Tiziana Terenzi Kirke Unisex 50 ml”
Go to Top