Teame ilmselt kõik, et 2019 aasta suve värvitooni võitjaks tuli koralli toon. Seda nii maniküüris, kui pediküüris. Trendikad naised teadsid mida sel suvel kanda tuli! Kuid milliseid toone toob sügis/talv 2019?

Vaadates sügisvärvitrende, siis sellel aastal paistab eriti tihedalt silma sügavmust toon.

Nail artis on populaarne kasutada mustal taustal nii kuldseid, kui hõbedasi elemente nagu glitter pulber, foolium ning kindlasti küünekristallid.

geellakk must kuldne

Punastest toonides on eelkõige esile tõusnud nö. röstitud burgundia toon:

2019 moeetendustelt on nii silmameiki, kui küüntele edasi kandunud kõikvõimalikes värvivariatsioonides nude toonid. Nahavärv, heleroosa, beezi alatooniga värvid, mis näevad eriti head välja nii kahvatutel, kui ka päevitunud jumega kätel. Seega kanna neid värve julgelt ka sügisel

Samuti on sügis/talv 2019 küünte trendivärvideks ka hallid alpaka- ja salvei toonid:

nude NU21

Samuti on sügis/talv 2019 küünte trendivärvideks ka hallid alpaka- ja salvei toonid:

Moodne naine teab, et ülitrendikad on sel sügis/talvel matid küüned eelpool mainitud värvitoonides, kas siis kõikidel või osaliselt kombineeritud küüntel.

Küünte pikkus on enamasti lühemapoolsem ning küünekujudest on hetkel moes pea kõik kujud mandel, ovaalne, coffin, ümar ruut, kandiline ruut, stiletto.

Ärge unustage, et praegused ilmad nõuavad käte ja küünenahkade järjepidevat kreemitamist.

Puhtad, hästi hoolitsetud ja niisutatud käed, küüned ja küünenahad on meie kõige esimene visiitkaart, mille me ulatame teisele inimesele. Hoolitseme siis nende eest pühendunult.